A Bordy társaság

A Bordy Plus s.r.o. cégről:

A cég 2001-től kezdte meg tevékenységét  a piacon, mint fizikai személy, később 2006-ban váltott Bordy Korlátolt felelősségű társaságra (Bordy Kft ) 

Nagyraktára Lososncon a  Zólyomi út 3539 szám alatt található. Itt lettek kiépitve az állat – egészségügyileg jóváhagyott fagyasztó boxok, ahol a mélyhűtött kisállat eledel tárolása, raktározása van megoldva, jóváhagyási szám : STORDP-LC25-SK . A nagyker a termékek eladását is ellátja.

Üzleti partnereink a kutya tenyésztők, gazdaboltok, állatmenhyelyek, kinológiai állomások, húsboltok  köréből kerülnek ki.

 

Az áru szállitása heti vagy kétheti gyakorisággal történik, partnereinkkel egyeztetve a megbeszélt helyre.Az áru szálitása dupla csomagolásban,felcimkézve, fagyasztó boxokkal felszerelt autókkal történik. Bármilyen esetleges további kérdésekre szivesen válaszolunk a lent feltüntetett elérhetőségeinken.

Egészséges és kiegyensúlyozott étrend

A  Bordy Kft specializálódott az egészséges, természetes méylhűtött hústartalmú eledelek eladására az összes kis és haszonálat számára.

A piacon eltöltött több mint 13 év alatt széleskörű szakmai tapasztalatra tettünk szert.

Termékeinket, magas, profi szintű fagyasztóboxainkban tároljuk, raktározzuk és Szlovákia területén saját fagyasztóboxokkal felszerelt autóinkkal szállitjuk.

 Kinálatunkban magas minőségű eledelek találhatóak a haszonállatok számára. Termékeink minőségét állandóan kontroláljuk  és összetevőit folyamatosan cseréljük, hogy kielégitsük négylábú kedvenceik igényét az egészséges és kiegyensúlyozott étrendre.

Szállitás

Minimálisan 49,00€ áru megrendelése esetén egy helyre, az aktuális nagykeri árakat tudjuk felajánlani. Magyarország területán a szállitás ingyenes !

A rendeléseket kérjük  a bordy.hu /uzlet ,  e-shop /minimum 3 nappal a szállitás előtt leadny. Info következő számokon :  telefon: +421903366922  Beszélünk Magyarul,  

ELÉRHETŐSÉGEK

A www.bordy.hu-n keresztül megrendelt termékeket a Vásárló címére, telephelyére futárszolgálat segítségével 10 – 14 munkanapon belül juttatjuk el .

Általános Szerződési Feltételek

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.