Szállítási terv

Az EUR 49,00 értékű minimális kiválasztott termékcsoport esetén nagykereskedelmi áron (plusz ÁFA) kínáljuk és szállítjuk termékeinket a jelenlegi árlistára épülve!

Egy szállítási címre történő szállítás esetén a minimális rendelési összeg egy nagykereskedelmi termékcsomag (bármely termékre vonatkozóan) 49,00 eurós áron.

Az 49,00 euró és 99,00 euró közötti rendelések esetén a szállítási díj 3,00 euró! Az 99,00 eurót meghaladó rendelések ingyenesek, nem számítunk fel egyéb pótdíjakat!

Kérjük, helyezze el a rendeléseket legalább 3 nappal a szállítás előtt a bordy.hu.

Telefonszámunk: +421 903 366 922

Termékeink kartondobozokban, műanyag ládákban vagy karton méretű blokkokban kerülnek kézbesítésre, amelyek kb. 10 kg-os súlyúak.

Az ÁFA-val növelt végső összegeket a jelenlegi árlistán alapulva kell értelmezni, amelyet az 1. és 2. részben mutatunk be.

A szállítási terv csak tájékoztató jellegű, az adott útvonalak rendeléseinek számától és súlyától függően az egyes szállítási napok időnként változhatnak. Minden esetben tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket az esetleges változásokról!

Szállítási terület:

Budapest, Pest county, Nógrád county

Heves County, Borsod-Abaúj-Zemplén County, Szabolcs-Szatmár-Bereg County

Komárom-Esztergom county, Fejér county, Veszprém county, Vas county, Győr-Moson-Sopron county

Zala County, Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun

A szállítási terv tájékoztató jellegű, a megrendelések számától és súlyától függően az egyes útvonalak szállítási napjai időnként változhatnak. Az esetleges változásokról mindenképp értesítjük kedves vásárlóinkat.

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.